Ο Ιατρός

Μαιευτήρας - Γυναικολόγος - Χαιδάρι - Χριστάκης Δημήτριος

Γυναικολόγος Μαιευτήρας - Χριστάκης Δημήτριος

Ο Δρ Χριστάκης Δημήτριος (MD MSc PhD) αποφοίτησε το 2000 από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Τορίνο της Ιταλίας. Πραγματοποίησε το αγροτικό του στα ορεινά χωριά των Τρικάλων (Π.Ι Κατάφυτο) και τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Είναι κάτοχος και δεύτερου μεταπτυχιακού διπλώματος στην Αναπαραγωγική –Αναγεννητική Ιατρική (Υποβοηθούμενη αναπαραγωγή).

Εκπόνησε την διδακτορική του διατριβή με βαθμό άριστα στο Ε.Κ.Π.Α στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή –IVF και αναγορεύθηκε Διδάκτωρ Ιατρός Ε.Κ.Π.Α.
Εκπαιδεύτηκε στην Δ’ Χειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ και ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Μαιευτικής-Γυναικολογίας στο Γ.Ν.Α ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ στην Πανεπιστημιακή κλινική υπό την επίβλεψη των καθηγητών Αντσακλή και Λουτράδη.

Εξειδικεύτηκε στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.

Εχει προσφέρει τις υπηρεσίες του ως συντονιστής στο ΕΚΕΠΥ (Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας).

Εχει πολλές συμμετοχές και ανακοινώσεις σε διεθνή και ελληνικά ιατρικά συνέδρια καθώς και δημοσιεύσεις επιστημονικών άρθρων και συγγραμάτων του σε περιοδικά και βιβλία του κλάδου.

Έχει πιστοποιηθεί για την κολποσκόπηση από την Ελληνική Εταιρεία Παθολογίας Τραχήλου και την Ελληνική Εταιρεία Υπερήχων.

Είναι συνεργάτης των ιδιωτικών μαιευτηρίων ΡΕΑ και ΜΗΤΕΡΑ.

Είναι μέλος της επιστημονικής ομάδας του Institute of Life του μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ και του Γυναικολογικού Κέντρου Αναπαραγωγής Gonimotis.

Eνδιαφέρεστε να κλείσετε ραντεβού;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή κλείστε το ραντεβού σας τηλεφωνικά!

Φόρμα Επικοινωνίας